Nieuws Supportersvereniging
DAC biedt SV een Vitesse-gordijn aan 23/11/2012

Op zondag 11 november jl. bood Jos Siemelink, vakbegeleider van De Zandloper, Activiteiten Centrum voor Dagbesteding voor mensen vanuit de psychiatrie de SV een Vitesse-vliegengordijn aan.

De Zandloper is onderdeel van Dimence en deze psychiatrische instelling bestrijkt het gebied Deventer, Almelo en Zwolle. Sinds enige jaren maken zij met een groep mensen in het kader van een beschutte werkplek mooie vliegengordijnen, en ontwerpen zij ook patronen naar wens.

Jos Siemelink vertelde in het supportershome, 'Wij hebben het logo van Vitesse in een vliegengordijn verwerkt en willen dit graag aanbieden aan de supportersvereniging. Met dit gebaar willen wij ons mooie product ook onder de aandacht brengen van de Vitesse-supporters. Wij zijn geen bedrijf maar bieden mensen een beschutte werkplek en maken dan ook geen winst. Voor ons is het belangrijk om werkzaamheden te kunnen aanbieden aan onze cliënten.'

'Een groep van zes mensen werken gemiddeld een volle week aan een gordijn. Het geeft hun veel voldoening en zij werken gericht aan een mooi product. De Vitesse-supporters kunnen ons steunen door dit Vitesse-gordijn te kopen voor slechts €75 euro via de Supportersvereniging Vitesse. Dat kan via een mail naar supportersvereniging@vitesse.org onder vermelding van 'Bestelling vliegengordijn DAC De Zandloper'.

SV voorzitter Stef ten Thij weet het gebaar erg te waarderen. 'Een prachtig Vitesse-product en wij werken graag mee om mensen uit de psychiatrie een nuttige dagbesteding te bieden waarbij de inspanning van hun werk zo'n mooi product oplevert. Ik beveel het Vitesse-vliegengordijn dan ook van harte aan bij onze supporters en hoop dat menigeen het gaat bestellen. Zo lever je als Vitesse-supporter ook nog tegen kostprijs een nuttige bijdrage aan dit mooie werk van de mensen van De Zandloper'.

Neem voor meer informatie een kijkje op www.torresol.nl Je kunt daar zien hoe een gordijn wordt gemaakt en waar het materiaal uit bestaat.

Wil je het Vitesse-gordijn bestellen?
Mail dan naar supportersvereniging@vitesse.org onder vermelding van 'Bestelling vliegengordijn DAC De Zandloper'. Jos of een van zijn collega's neemt dan ze spoedig mogelijk contact op.

Het vliegengordijn kost slechts €75 en is 90 cm breed en 2,09 mtr. lang.
Uiteraard zijn alle maten op bestelling mogelijk, b.v. voor een dubbele tuindeur 180 cm breed en of caravandeur 70 cm breed.

Supportersvereniging Vitesse

Jos Siemelink van DAC en SV-voorzitter Stef ten Thij (v.l.n.r.)


Bron: Supportersvereniging Vitesse / Foto's SV Deel online:  
https://cleanmat.eu/nl https://cleanmat.eu/nl