Nieuws Supportersvereniging
Burgemeester Pauline Krikke 10 jaar SV-lid 25/02/2013

Afgelopen week bezocht een delegatie van de Supportersvereniging Vitesse burgemeester van Arnhem, Pauline Krikke. De burgermoeder kreeg de jubileumsjaal overhandigd die elke SV’er ontvangt zodra men 10 jaar lid van de vereniging is.

Reden van de afspraak tussen Pauline Krikke en de SV was het nieuw te realiseren supportershome. Het huidige Supportershome Monnikenhuize heeft een tijdelijke status en de gedoogvergunning loopt eind 2015 af.

De SV heeft de burgemeester geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen rondom de club en de SV en wilde de mogelijkheden en onmogelijkheden in kaart brengen met betrekking tot het realiseren van een nieuw supportershome op het GelreDome terrein. Door de diverse van toepassing zijnde contracten en (eigendoms)rechten is dit een bijzonder complexe materie.

De burgemeester heeft toegezegd binnen vier weken antwoord te geven op de (on)mogelijkheden van alle besproken wensen en opties. Er is een concrete vervolgafspraak gemaakt voor eind maart.

De Supportersvereniging Vitesse heeft de voorkeur voor een nieuw supportershome op het GelreDome terrein. Alternatief is een supportershome binnen het stadion GelreDome. De SV heeft inmiddels diverse afspraken met partners en de plannen voor projectbegeleiding, tekeningen, bouw en financiële afdekking liggen klaar.

Supportersvereniging Vitesse

Burgemeester Pauline Krikke (L) en SV-voorzitter Stef ten Thij (R)


Bron: Supportersvereniging Vitesse / Foto's SV Deel online:  
https://cleanmat.eu/nl https://cleanmat.eu/nl