Nieuws Supportersvereniging
Airborne-wedstrijd blijft staan op zondag 27/08/2013

Na de uitschakeling door Petrolul hebben Vitesse en de SV een verzoek ingediend bij de KNVB om de wedstrijd tegen PEC Zwolle te verplaatsen van zondag 22 september naar zaterdag de 21ste. Dinsdag kwam het bericht dat dit niet mogelijk is.

Het competitieprogramma laat vanwege Europese- en bekerverplichtingen vóór en ná dit weekeinde geen ruimte om wedstrijden te verplaatsen. Dit betekent dat de Airborne-wedstrijd op zondag 22 september om 12.30 uur gespeeld wordt. De SV en Vitesse betreuren dit. Alle moeite is gedaan om het programma gewijzigd te krijgen, maar helaas zonder resultaat.
 
Uiteraard laten we de herdenking van de Slag om Arnhem niet ongemerkt voorbij gaan. De hele wedstrijd zal in het teken staan van het eren van de veteranen die hun leven hebben gewaagd, en vaak ook gegeven, om te strijden voor onze vrijheid. Op dit moment wordt onderzocht of het toch mogelijk is om op enig moment veteranen in het stadion te krijgen en hen daarna te ontvangen in het supportershome.
 
We vragen de supporters om, zoals inmiddels traditie is, deze wedstrijd in de Airborne kleuren naar het stadion te komen zodat we de veteranen het eerbetoon geven dat ze verdienen.

Supportersvereniging Vitesse
 

SV-voozitter Stef ten Thij (links) met veteraan Johnny Peters

Bron: Supportersvereniging Vitesse / Foto's SV Deel online:  
https://cleanmat.eu/nl https://cleanmat.eu/nl