Nieuws Supportersvereniging
12e Henk 'Charly' Bosveld Zaalvoetbaltoernooi 07/06/2013

Zaterdag 1 juni is voor de twaalfde keer het traditionele Charly Bosveld Zaalvoetbaltoernooi gespeeld. Omdat zich dit jaar slechts vier teams hadden ingeschreven werd besloten om een dubbele, kleine competitie te spelen.

Vanaf tien uur ’s morgens streden zij om de felbegeerde hoofdprijs. De teams maakten er een spannend en sportief toernooi van met als einduitslag: 

1. The Red Devils
2. 026
3. De Lellen
4. De Blinde Paarden

Uiteraard werd er ook weer gestreden om de penaltybokaal en de sportiviteitsprijs. Voor de penaltybokaal moesten er na elke poulewedstrijd penalty's genomen worden. Keeper Branco, van 026, hield uiteindelijk de meeste penalty’s tegen en won de bokaal.
Voor de sportiviteitsprijs moest de jury in conclaaf. Na rijp beraad werd besloten dat deze prijs naar De Blinde Paarden ging.
 
Na een zeer geslaagd toernooi ging iedereen tevreden naar huis. Op naar de 13e editie met hopelijk weer acht teams die dan deelnemen aan het Charly Bosveld Zaalvoetbaltoernooi.
 

 
Het 12e Henk Charly Bosveld Zaalvoetbaltoernooi is mede mogelijk gemaakt door:
Snelders sport Elst, Café Biljart De Drieslag Arnhem, Café Murphy’s Arnhem, Heuvling-Verzekeringen Arnhem en Partyservice Milder bv Nijmegen.

Bron: Supportersvereniging Vitesse Deel online:  
https://cleanmat.eu/nl https://cleanmat.eu/nl