Thuiswedstrijden
 

zaterdag 21 september 2019 20.45 Vitesse vs Fortuna Sittard (Airborne wedstrijd)


Voor deze wedstrijd is geen seizoen- of fankaart nodig om tickets te kopen. Wel wordt er gewerkt met een geregistreerde verkoop. Dat wil zeggen dat bij aankoop van tickets je gegevens worden geregistreerd en bij het betreden van het stadion een geldig legitimatiebewijs is vereist.

VOORVERKOOP
Tickets bestellen doe je met jouw nieuwe Vitesse account. Heb je deze nog niet eerder aangemaakt? Zorg dan dat je dit vooraf doet. Klik hiervoor meer informatie.

DAGVERKOOP
Op de wedstrijddag zijn de stadionkassa’s bij GelreDome vanaf 18.45 uur geopend. Op de wedstrijddag geldt een toeslag aan de stadionkassa's.

AIRBORNE-TRADITIE
Al sinds 2007 eert Vitesse, op initiatief van de Supportersvereniging Vitesse, de Airborne-veteranen rondom de jaarlijkse ‘Airborne-wedstrijd’ in september. Deze wedstrijd staat in het kader van de herdenking van de Slag om Arnhem, die in 1944 plaatsvond. De activiteiten zijn een eerbetoon aan de ruim 1700 Britse en Poolse militairen die in de Slag om Arnhem het leven lieten en begraven liggen op de Airborne Begraafplaats in Oosterbeek.

SPECIAAL ACTIETARIEF
In samenwerking met hoofdsponsors Burgers’ Zoo en Nederlands Openlucht Museum bieden wij jou een speciaal actietarief aan voor het Airborne-duel met Fortuna Sittard op zaterdag 21 september. Vanaf €7,50 (kinderen t/m 16 jaar €3,75) kun jij al bij deze bijzondere wedstrijd aanwezig zijn. De kaartprijzen zijn voor alle tribunes gelijk. Het actietarief is een verwijzing naar het getal 75. Zoveel jaar is het alweer geleden dat de Slag om Arnhem plaatsvond.

SUPPORTERS FORTUNA SITTARD
Supporters van Fortuna Sittard kunnen uitsluitend plaats nemen in het bezoekersvak. Kaartverkoop hiervoor verloopt via Fortuna Sittard. Bij het vermoeden dat u supporter bent van de tegenstander en u in het bezit bent van een ticket voor de overige vakken (niet zijnde het bezoekersvak), kunnen wij u op de wedstrijddag de toegang tot het stadion ontzeggen. Restitutie is in dat geval niet meer mogelijk. 
Wij verwijzen u hiervoor door naar de standaardvoorwaarden van de KNVB.

PARKEREN
Bestel naast jouw tribunekaarten ook een parkeerkaart. Een parkeerkaart kost in de voorverkoop slechts € 10,- en hiermee heb je gegarandeerd een parkeerplaats op het GelreDome-terrein.

Klik hier om een parkeerkaart te bestellen

BESTELLEN

https://cleanmat.eu/nl https://cleanmat.eu/nl