Thuiswedstrijden

vrijdag 16 augustus 2019 20.00 Vitesse vs PEC Zwolle


Voor deze wedstrijd is geen seizoen- of fankaart nodig om tickets te kopen. Wel wordt er gewerkt met een geregistreerde verkoop. Dat wil zeggen dat bij aankoop van tickets je gegevens worden geregistreerd en bij het betreden van het stadion een geldig legitimatiebewijs is vereist.

VOORVERKOOP
Tickets bestellen doe je met jouw nieuwe Vitesse account. Heb je deze nog niet eerder aangemaakt? Zorg dan dat je dit vooraf doet. Klik HIER voor meer informatie.

DAGVERKOOP
Op de wedstrijddag zijn de stadionkassa’s bij GelreDome vanaf 18.00 uur geopend. Op de wedstrijddag geldt een toeslag aan de stadionkassa's.

SUPPORTERS PEC ZWOLLE
Supporters van PEC Zwolle kunnen uitsluitend plaats nemen in het bezoekersvak. Kaartverkoop hiervoor verloopt via PEC Zwolle. Bij het vermoeden dat u supporter bent van de tegenstander en u in het bezit bent van een ticket voor de overige vakken (niet zijnde het bezoekersvak), kunnen wij u op de wedstrijddag de toegang tot het stadion ontzeggen. Restitutie is in dat geval niet meer mogelijk. 
Wij verwijzen u hiervoor door naar de standaardvoorwaarden van de KNVB.

PARKEREN
Bestel naast jouw tribunekaarten ook een parkeerkaart. Een parkeerkaart kost in de voorverkoop slechts € 10,- en hiermee heb je gegarandeerd een parkeerplaats op het GelreDome-terrein.

Klik hier om een parkeerkaart te bestellen

BESTELLEN

https://cleanmat.eu/nl https://cleanmat.eu/nl