17 maart 2015 In de media

Jong Vitesse wint met 4-0 van Jong VVV/Helmond Sport

Jong Vitesse blijft ongeslagen in de beloftencompetitie. Eindstand werd 4 – 0 door drie goals van Djurdjevic. De vierde goal kwam op naam van Koryan.
Jong Vitesse was oppermachtig en vergat, zeker in de eerste helft, de score hoger uit te laten vallen. De Arnhemmers gingen met 2-0 de rust in na goals van Koryan (30') en Djurdjevic (35'). Djurdjevic schoot ook nog de bal tegen paal en lat.

Ook in de tweede helft was de strijd ongelijk en werd de stand snel op 4-0 gebracht. Opnieuw Djurdjevic scoorde in de 53' en 55' minuut. Met nog een kwartier te spelen stopte doelman Velthuizen een penalty.

De Arnhemse beloften staan met nog vier wedstrijden te gaan negen punten los van Jong Willem II en Jong AZ.

Opstelling Jong Vitesse: Velthuizen, Metalsi, Bosz, Mori, De Kler, Nakamba, McEachran (85' Lieftink), , Leerdam, Koryan (71' Osman), Djurdjevic, Hamdaoui.

Opstelling Jong VVV: Watt, Fecunda (65' Korkmaz), Nietskens, Sevinc, Rerimassie, Simmons, Vd Sande, Kemper Gijzen, Hendruks, Ramadani.

Jong Vitesse – Jong VVV/Helmond Sport 4-0 (2-0)
Koryan 1-0 30', Djurdjevic 2-0 35', Djurdjevic 3-0 53' en 4-0 55'.