Nieuws Jong Vitesse
Jong Vitesse wil maandag kampioen worden 19/04/2015

Jong Vitesse ontvangt maandag om 18.30 uur op Papendal Jong AZ. De Arnhemse beloften zijn zeker van het kampioenschap als ze minimaal een punt halen.

De selectie van de Jong Vitesse-trainers John Lammers, Edward Sturing en Kevin Moeliker zijn dit seizoen nog ongeslagen en staan met 27 punten uit 11 duels bovenaan de ranglijst.

Met maar liefst 9 punten voorsprong en nog 3 duels te gaan hebben de Arnhemmers aan een gelijkspel genoeg, ongeacht de resultaten van de achtervolgers.

Maak het kampioenschap mee!

Kom naar Papendal en maak het kampioenschap mee! Toegang en parkeren zijn gratis.

Parkeerdrukte: kom op tijd!

Vanwege de te verwachten drukte op Papendal, wordt geadviseerd op tijd naar de trainingsaccommodatie te komen en de aanwijzingen van de parkeerstewards op te volgen. Ook is zoveel mogelijk carpoolen gewenst.

Als het parkeerterrein voor de trainingsaccommodatie vol is, dient aan de achterzijde van het terrein te worden geparkeerd. De toegangspoort aan de achterzijde van de trainingsaccommodatie is vanavond ook geopend. Houd rekening met extra parkeerdrukte en een eventueel langere reistijd.

Kom je op de fiets naar Papendal? De fiets kan je parkeren bij de daarvoor bestemde fietsstallingen.

Vanaf het centrum van Arnhem rijdt bus 10 rechtstreeks naar Papendal. Bus 105 richting Barneveld stopt in de buurt van Papendal (halte hotel Westend/Van der Valk). Na afloop van de wedstrijd rijdt bus 105 richting het centrum van Arnhem. Deze bus rijdt dan één keer per uur. Bus 10 rijdt in de avonduren niet meer.

De stand met nog drie duels te gaan:                
Vitesse        11-27
Willem II      11-18
Feyen/Exc 11-17
AZ             11-17

Restant programma:
maandag 20 april Jong Vitesse - Jong AZ
maandag 11 mei Jong Vitesse - Jong Sparta
maandag 18 mei Jong Feyenoord/Excelsior - Jong Vitesse
 

Bron: Supportersvereniging Vitesse / Foto's SV Deel online:  
https://cleanmat.eu/nl https://cleanmat.eu/nl