Nieuws Jong Vitesse
Jong Vitesse stunt tegen Jong Schalke 04 21/01/2015

Jong Vitesse heeft woensdagmiddag een oefenduel tegen Jong Schalke 04 met 4-3 gewonnen. Huisman (2x), Hamdaoui en Korjan scoorden.

Een puike prestatie van de Vitesse beloften. Jong Vitesse speelde dinsdag een competitieduel tegen Jong VVV / Helmond Sport (0-6). Dat was de reden dat woensdag enkele basisspelers van de beloften, zoals Lieftink, Bosz, Gouw en Darri, niet in de basisstonden. Zij zaten op de bank. Bovendien ontbraken om dezelfde reden A-selectiespelers in het oefenduel tegen de Oosterburen.

Jong Schalke 04 trad echter aan met een oudere en fysiek sterkere selectie. Bij de Duitsers een aantal gerenomeerde namen in de basis waaronder Asamoah (2x WK, 43 Dld-interlands) en de van een blessure hestelde Nakagawa.
 

Jong Vitesse stond kort voor tijd nog met 2-3 achter, maar toonde veerkracht en wist in de slotperiode de score nog via goals van Hamdaoui en Huisman om te buigen naar 4-3.

Testspeler Ashak Korjan stond als rechtsbuiten in de basis bij Jong Vitesse. Hij nam de derde voor Vitesse-treffer voor zijn rekening.
 

Later meer...
 

Bron: Supportersvereniging Vitesse / Foto's SV Deel online:  
https://cleanmat.eu/nl https://cleanmat.eu/nl