13 mei 2015 In de media

Jong Vitesse behoudt ongeslagen status

Met nog één duel te spelen is Jong Vitesse nog altijd ongeslagen. De kampioen in de Divisie A versloeg woensdagmiddag Jong Sparta met 4-1.
Op Papendal werd het uitgestelde duel, de laatste thuiswedstrijd van de Arnhemmers, onder prima omstandigheden gespeeld. Jong Vitesse speelde ook dit duel weer gretig. Al vroeg in het duel kwam de ploeg van John lammers op voorsprong. Kelvin Leerdam kopte uit de voorzet van Arshak Koryan de 1-0 binnen.

Binnen twintig minuten werd de stand verdubbeld. Arshak Koryak werd neergelegd binnen de zestien meter en Gino Bosz faalde niet vanaf elf meter: 2-0.Uros Djurdjevic had voor rust nog enkele prima kansen om de score te vergroten. Aan de andere kant moest doelman Wouter Dronkers één keer handelend optreden.

Na rust was het duel snel gespeeld. In de 58e minuut bepaalde Uros Djurdjevic de stand op 3-0. Even later scoorde de Servië fraai in de verre hoek, maar zijn doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. Halverwege de tweede helft maakte de aanvaller wel zijn tweede door een prima voorzet van Mo Hamdaoui hard binnen de te koppen. Zestig seconden daarvoor redde Finn Stokers de eer voor de Spartanen door Dronkers in de korte hoek te passeren. De beloften speelden wederom een goede wedstrijd en hadden de score nog verder kunnen opvoeren.

Jong Vitesse vs Jong Sparta 4-1 (2-0)
'7 Leerdam 1-0; '17 Bosz 2-0 (pen.); '58 Djurdjevic 3-1; Stokkers 3-1; '66 Djurdjevic 4-1