Oud-Vitesse

Oud-Vitesse

Vereniging oud Vitesse I nog lang niet versleten

Sinds juni 1999 is de Vereniging officieel opgenomen in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Arnhem. Het kind OUD VITESSE heeft aldus weer een belangrijke stap in de richting van volwassenheid gemaakt.

De club mag er na een wat aarzelende start best zijn. Ruim vijftig leden willen voor het huidige Vitesse een goed en sportief ambassadeur zijn. In die lijn past dan ook het spelen van wedstrijden in de regio. We mochten in deze hoedanigheid wedstrijden spelen tegen Arnhemia en SHE. Bovendien konden we in Stevensbeek het jubileum van de plaatselijke vereniging opluisteren.

Als u concludeert dat dit geen tegenstanders van topniveau zijn, schat u goed in wat wij willen. Wij komen ook graag in de kleinste gemeenschappen. We brengen mee een team met goedgemutste oud-spelers die nog steeds hun best doen om er iets leuks en goeds van te maken.

Als u geluk heeft spelen de grote jongens Bos en Sturing gewoon mee. Jongbloed doet vaak de coaching en de zwarte panter Frans de Munck is er ook nog wel eens bij. We lopen niet zo hard meer en schatten ons niveau zelf in op vijfde/zesde klas niveau. We nemen altijd iets leuks mee en vragen een vergoeding, die de jubileumcommissie niet aan het schrikken zal brengen. Vindt u het leuk dat we komen, neem dan contact op met het secretariaat van onze vereniging.

Vereniging OUD VITESSE I
Rijksweg Zuid 24
6662 KD Elst (Gld)
tel:0481-374236
fax:0481-367269
e-mail:herbertsbv@wxs.nl

Onder sportieve groeten,

namens het bestuur J.Cleeren

[Terug]


 


 

https://cleanmat.eu/nl https://cleanmat.eu/nl