Archief
Wordt trainer van een Vitesse Hattrick team uit de wijk 29/09/2020

De Vitesse Hattrick Coachopleiding: wordt trainer van een Vitesse Hattrick team uit de wijk! Het doel van dit project is om jongeren de kans te geven voor een eerste stap in hun maatschappelijke carrière.

Met de Vitesse Hattrick coachopleiding hopen we de afstand naar een baan in het sociaal-maatschappelijke- of sportieve werkveld te verkleinen voor de deelnemers.

In oktober zal de Vitesse Hattrick Coachopleiding starten. De coachopleiding wordt aangeboden aan jongeren die een rolmodel zijn voor de kinderen in de wijk. Tijdens de Vitesse Hattrick coachopleiding leert de coach trainings- en begeleidingsvaardigheden. Zo kan de coach een leuke en goede voetbaltraining verzorgen en daarnaast ook een groep kinderen begeleiden en stimuleren.
 
Projectleider Bram Langelaar: “Wij bieden jongeren uit de deelnemende wijken de kans om de eerste stap te maken in het coachen en begeleiden van kinderen, zowel voetbaltechnisch als pedagogisch. Daarnaast krijgen de coaches in opleiding een uniek kijkje achter de schermen bij de jeugdopleiding van Vitesse.”

Meld je HIER aan

 

Bron: Vitesse Betrokken / Foto's SV Deel online:  
https://cleanmat.eu/nl https://cleanmat.eu/nl