Archief
Vitesse-speler van het Jaar verkiezing 2019|2020 12/05/2020

Het seizoen 2019 – 2020 is, door de corona-crisis, helaas aan een abrupt einde gekomen. Echter willen we de traditie van speler van het jaar wel gewoon door laten gaan. Dus tijd om de Vitesse supporter weer aan het woord te laten en hun keuze bekend te maken.

Wie drukte dit seizoen zijn stempel op het elftal? Wie is volgens jou de beste Vitesse-speler van dit seizoen? Kies jij voor het Vitesse-talent of de meest bepalende speler? Wie wordt de opvolger van Martin Ødegaard?

Het woord is aan jou! Kies jouw Vitesse-speler van het Jaar (seizoen 2019|2020). Je kunt via de digitale weg je stem* uitbrengen op je favoriete speler. Dit kun je doen tot uiterlijk  maandag 25 mei 12.00 uur.(* slechts één stem mogelijk per internet adres (IP)
 
Waar traditiegetrouw aan het einde van het seizoen, in het bijzijn van de technische staf en de selectie van Vitesse in ons Supportershome Monnikenhuize, de huldiging plaatsvindt zullen we komend seizoen een geschikt moment hiervoor kiezen. Uiteraard zullen wij jullie hierover tijdig informeren.
Bron: Supportersvereniging Vitesse/Foto's SV Deel online:  
https://cleanmat.eu/nl https://cleanmat.eu/nl