Archief
Vitesse O21 vs De Graafschap O21 eindigt in gelijkspel 03/03/2020

De wedstrijd tussen Vitesse O21 en De Graafschap O21 is maandag onbeslist gebleven. Beide teams kwamen niet tot scoren: 0-0.

Vitesse O21 begon op Papendal onder andere met eerste elftalspelers Kostas Lamprou, Julian Lelieveld, Özgür Aktas, Tomáš Hájek, Max Clark, Jay-Roy Grot en Thomas Buitink. Vooral aan Arnhemse zijde had er meer ingezeten. De elf van Vitesse waren gedurende de wedstrijd beter, maar kwamen niet tot scoren. In de tweede helft werd er door zowel Grot als Roy Kuijpers op het houtwerk geschoten. Ook verrichte De Graafschap-doelman Jordy Rondeel enkele goede reddingen. Vlak voor het eindsignaal was het wederom Grot die dichtbij een treffer was, maar Rondeel redde zijn inzet. De Superboeren waren voornamelijk een paar keer gevaarlijk door middel van counters. 

Op de ranglijst staat Vitesse O21 nu op de vierde plaats met acht punten. De Graafschap O21 staat tweede met tien punten. Op maandag 9 maart komen de geel-zwarten weer in actie, dit keer is Jong FC Twente de tegenstander. In Hengelo wordt er om 18.30 uur afgetrapt. 
 
Selecteer een foto voor vergroting

Bron: Vitesse / foto's SV Deel online:  
https://cleanmat.eu/nl https://cleanmat.eu/nl