Archief
Sponsoren blijven in corona tijd trouw aan Vitesse 31/08/2020

Ondanks de coronacrisis is het gros van de Vitesse-sponsoren de club trouw gebleven.

Eén sposor op de trainingskleding is afgehaakt. De grasleverancier verlengt niet als het contract afloopt. Vitesse wisselt zelf van autoleverancier.

Hoofdsponsor van seizoen 2019 - 2020 Burgers Dierenpark kiest dit seizoen voor een kleinere positie op het shirt. Vitesse trok op korte termijn Waterontharder.com als vervanger aan.

Mede-hoofdsponsor van het afgelopen seizoen, Het Openluchtmuseum zet de samenwerking met Vitesse de komende jaren voort als ‘maatschappelijk partner’.

Naar verluidt moet de totale shirtreclame Vitesse ongeveer 1,6 miljoen euro per jaar opleveren, zo meldt de Gelderlander. Per 1 september vertrekkend commercieel directeur Olivier Smit: "Bijna alle sponsorposities op het shirt zijn bezet. We hebben bijzonder prettige gesprekken gehad met de diverse partijen.”” De meeste shirt sponsor contracten lopen nog een of twee jaar door.

De meeste sposoren zijn dus de Arnhemse club trouw gebleven en er is sprake van een stabiele situatie. Dat mag clubtrouw van de sponsoren en een knap resultaat van de commerciele afdeling van Vitesse in onzekere corona tijden genoemd worden.


Bron: Supportersvereniging Vitesse / Foto's SV Deel online:  
https://cleanmat.eu/nl https://cleanmat.eu/nl