Archief
Servicebericht Vitesse vs Ajax 03/08/2019

De Eredivisie begint zaterdag voor Vitesse met een topwedstrijd tegen Ajax (aftrap 18.30 uur). Vitesse wil er met iedereen een geel swert feestje van maken in GelreDome. Alle informatie over dit duel lees je hieronder.

Fanplein
Om het nieuwe seizoen samen met onze supporters te openen, komt er een fanplein bij GelreDome. Het fanplein vind je vanaf 15.00 uur aan de oostzijde van het GelreDome-terrein. Met onder andere een optreden van niemand minder dan John de Bever wordt het een groot feest. Ook zijn er kinderactiviteiten. Op het fanplein zijn er voldoende mogelijkheden om eten en drinken te kopen. Friet, snacks, frisdrank, bier en wijn: alles is aanwezig. In tegenstelling tot de catering in GelreDome kan er op het Fanplein zowel contant als met pin betaald worden.

Snelle toegang seizoenkaarthouders
Voor seizoenkaarthouders zijn er aparte ingangen op de Just Göbel-tribune (West), Charly Bosveld-tribune (Oost) en Edward Sturing-tribune (Noord). Op vertoon van jouw seizoenkaart kun je gebruik maken van de zogeheten ‘fastlane’ bij de ingang. Houd jouw seizoenkaart bij de hand zodat je te herkennen bent als seizoenkaarthouder en gebruik kunt maken van deze exclusieve service voor seizoenkaarthouders.

Verkeerswijziging
Tot en met zondag 25 augustus voert de provincie Gelderland groot onderhoud uit aan de A325 en de Pleijroute (N325) tussen knooppunt Ressen en Nijmeegseplein. Via deze wegen is GelreDome niet te bereiken, maar wel via knooppunt Velperbroek. De reis naar het stadion kan door de werkzaamheden tussen knooppunt Ressen en Nijmeegseplein langer duren dan normaal. Vitesse adviseert iedereen die naar GelreDome komt om op tijd van huis te vertrekken. Check vooraf jouw route en kom waar mogelijk met de fiets of maak gebruik van de speciale pendelbussen van Breng/Connexxion. Houd er daarnaast rekening mee dat na de wedstrijd de buitenring aan de noordzijde wat langer gesloten is.

Tribune
Vitesse verzoekt haar supporters vriendelijk, maar ook met klem, om bewust te zijn van wie je meeneemt naar het stadion. We willen er een geel-zwart feest van maken. Elke seizoenkaarthouder is en blijft verantwoordelijk voor degenen die hij of zij meeneemt naar GelreDome. Iedereen in en rondom het stadion moet zich desgevraagd kunnen identificeren. Voor Ajax-supporters is er plaats in het uitvak, waarvoor de kaartverkoop via Ajax is verlopen.

Wedstrijdshirts
Op de wedstrijddag is MijnVitesse (GelreDome) geopend voor de verkoop van Vitesse-artikelen. Zo zijn onder meer de nieuwe wedstrijdshirts verkrijgbaar. Op het fanplein is het ook mogelijk om de wedstrijdshirts te kopen.      

Tickets
Wil jij Vitesse vs Ajax bezoeken? Dat kan! Tickets voor deze wedstrijd zijn verkrijgbaar vanaf € 22,- (jeugd t/m 16 jaar € 11,-) via Vitesse.nl/tickets. Seizoenkaarthouders kunnen vier tickets kopen voor hun eigen tribune. Op de wedstrijddag is er geen kaartverkoop bij de stadionkassa's. Fankaarthouders kunnen voor deze wedstrijd twee tickets kopen (m.u.v. de Edward Sturing-tribune (Noord)). Heb jij nog geen Vitesse Fankaart? Bestel deze dan gemakkelijk en snel via Vitesse.nl/fankaart. Let op: een Fankaart bestellen kan t/m zaterdag 3 augustus 10.00 uur. De Fankaart kost €5,-, is vijf jaar geldig en eenvoudig aan te vragen. Op het eerste ticket dat je bestelt voor een thuiswedstrijd krijg je automatisch € 5,- korting.

Seizoenkaart
Wil jij er vanaf de eerste wedstrijd bij zijn? Bestel dan nu jouw seizoenkaart. Met een seizoenkaart ben je verzekerd van een vaste plek in GelreDome. Een seizoenkaart is verkrijgbaar vanaf € 185,- (€ 51,25 voor jeugd t/m 16 jaar). Let op! Een seizoenkaart aanvragen kan t/m zaterdag 3 augustus 14.00 uur. Bestel je voor de deadline je seizoenkaart? Dan ontvang je voor de wedstrijd vs Ajax per e-mail een vervangend toegangsbewijs. We hebben namelijk een paar dagen nodig hebben om jouw seizoenkaart te produceren en te verzenden.

TICKETS BESTELLEN


Bron: Vitesse / foto's SV Deel online:  
https://cleanmat.eu/nl https://cleanmat.eu/nl