Archief
Raimond van der Gouw vertrekt naar PSV 19/06/2020

De 57-jarige keeperstrainer, die in Arnhem nog een doorlopend contract had, gaat diezelfde functie in Eindhoven vervullen.

Van der Gouw was sinds 2009 als keeperstrainer actief in Arnhem.
 
De oud doelman speelde tussen 1988 en 1996 meer dan 250 wedstrijden voor Vitesse. Ook speelde hij bij Go Ahead Eagles, Manchester United, West Ham United, RKC Waalwijk en AGOVV. Voordat Van der Gouw in 2009 opnieuw bij Vitesse neerstreek, was hij als keeperstrainer actief bij AGOVV en het Engelse Sunderland.
 
Van der Gouw over zijn transfer: “Het was voor mij een lastige keuze. Ik draag Vitesse namelijk een enorm warm hart toe. De afgelopen jaren heb ik mijzelf in Arnhem heel prettig kunnen ontwikkelen en de manier van werken heb ik als zeer aangenaam ervaren. Ik wil graag mijn stafleden, collega’s en alle supporters hartelijk danken. Zowel vroeger als speler op Monnikenhuize, maar ook als keeperstrainer in GelreDome heb ik mij altijd heel erg gewaardeerd gevoeld. Anderzijds kan ik met mijn stap naar PSV werken in de Nederlandse top. Dat zie ik als een mooie uitdaging.”
 
Technisch directeur Johannes Spors: “Hoewel het jammer is dat een vakman als Raimond de club verlaat, zijn we er ook trots op dat een Nederlandse topclub oog heeft voor onze kundige mensen. We bedanken Raimond voor zijn jaren in Arnhemse dienst en wensen hem veel succes bij PSV.”
 
De komende periode benut Vitesse om een opvolger aan te stellen.


Bron: Vitesse / Foto's SV Deel online:  
https://cleanmat.eu/nl https://cleanmat.eu/nl