Archief
Pasveer en Letsch: "We gaan met Oussie praten" 18/10/2020

Vitesse won zondagmiddag met 0-2 van ADO Den Haag, ondanks dat de Arnhemmers de hele tweede helft met tien man moesten spelen na een rode kaart voor Oussama Tannane. De 26-jarige aanvaller kreeg binnen een paar seconden twee gele kaarten, na aanmerkingen op scheidsrechter Richard Martens.

“We weten dat hij een emotionele jongen is. Ik weet niet wat hij zei, want mijn Nederlands is niet goed genoeg. Het is nu ook niet het juiste moment om er met hem over te praten. Er zijn te veel emoties, van mijn kant en van zijn kant. We moeten erover praten, maar niet vandaag. Ik wil er nu niet over praten, niet hier en met de pers, want het is een zaak tussen Tannane en mij en het team”, reageert trainer Thomas Letsch na afloop in gesprek met FOX Sports. Pasveer toont meer genade voor Tannane.

“We kennen Oussie al lang genoeg, soms heeft hij dat eventjes, so be it”, zegt de doelman van Vitesse. “We gaan er intern over spreken, ik ken Oussie al heel lang, ik mag hem heel graag. Hij is heel belangrijk voor ons en zal nog veel goals voor ons gaan maken. Ik ga me er ook geen zorgen over maken. Hij is heel belangrijk voor ons geweest. Dit soort dingen moet hij beheersen. Het komt allemaal wel goed. De volgende keer dat Oussie erbij is, dan zal hij weer de leiding nemen om ons vooruit te helpen. ij baalt, maar dat is logisch. Volgende week hebben we een mooie wedstrijd en die moet hij missen en wij moeten hem dan missen. Dat is voor ons balen, maar we leren hier ook van. Als team kunnen we hier sterker van worden.


Bron: Voetbalzone / Foto's SV Deel online:  
https://cleanmat.eu/nl https://cleanmat.eu/nl