Archief
Partner & shirtsponsor Prins Petfoods steunt Vitesse voor een extra jaar 01/06/2020

Vitesse beleeft een uiterst zware periode door de coronacrisis. Gelukkig kan de club bouwen op haar supporters, partners en sponsoren.

Na de meest succesvolle start van de seizoenkaartcampagne ooit, hebben wij namelijk wederom goed nieuws te melden. En wel met Prins Petfoods. Het familiebedrijf uit Veenendaal verlengde eerder dit jaar al voor een extra seizoen, maar de partner en shirtsponsor tekent nu bij voor nog een jaar. Want Prins Petfoods, al sinds 2015 verbonden aan Vitesse, wil in deze moeilijke tijd juist achter de club staan. Door de contractverlenging blijven Prins Petfoods en Vitesse tot en met 2021|2022 met elkaar samenwerken.

“Juist nu moeten we de krachten bundelen en samen sterk staan”, zegt Wil Mulders, directeur van Prins Petfoods. “Nu er niet gevoetbald kan worden en er straks waarschijnlijk in lege stadions gespeeld wordt, krijgt Vitesse harde klappen. Als partner en shirtsponsor willen wij de club met deze contractverlenging een steuntje in de rug geven. Samen winnen we van dit virus. Armen wijd, borst vooruit, kop omhoog. Samen achter Vites! Hopelijk kunnen we dan straks weer met zijn allen genieten in GelreDome.”

Olivier Smit, commercieel directeur van Vitesse, is blij met het verlengen van de samenwerking met Prins Petfoods. “De afgelopen maanden zijn wij veel in contact geweest met onze partners en business club-leden. Wij worden immers allemaal hard geraakt door deze crisis. Samen met hen hebben wij gekeken hoe wij samen (!) sterker uit deze periode kunnen komen. Wij zijn er van overtuigd dat dit kan door de samenwerking te verbreden, te verdiepen en nieuwe invalshoeken te bekijken. Zo ook met Prins Petfoods.”

“De samenwerking met Prins Petfoods is altijd erg goed en uniek geweest! De manier van samenwerken gaat bij ons immers altijd om waarde creatie voor beide partijen. Deze verlenging is daar een mooi voorbeeld van. We zijn erg blij dat Prins Petfoods nu en in de toekomst achter Vitesse blijft staan”, zegt Smit. “Wij zijn de directie Wil en Lies en hun collega’s daarvoor erg dankbaar. Wij hopen dat meerdere partijen zullen volgen. De eerste reacties en gebaren van overige business club-leden en partners laten dit al zien!”

Steun wordt beloond!
Prins Petfoods, gespecialiseerd in 100% natuurlijke honden- en kattenvoedingen, roept haar mede business club-leden en supporters op om ook de club te steunen. Juist nu! Mede daarom verloot Prins Petfoods vijfhonderd(!) mini-BBQ’s onder de eerste tweeduizend supporters en business club-leden die hun seizoenkaart verlengen.

“Alleen samen komen wij hier sterker uit! Juist daarom willen wij de supporters belonen die hun seizoenkaart verlengen met een BBQ-pakket voor jou en jouw hond inclusief mini-BBQ. Het leuke is dat wij daar ons product Prins Freshcare aan toevoegen. Zo kan men in deze tijd toch BBQ’en met een beste maatje, jouw hond. Kortom, steun de club en maak kans!” aldus Wil Mulders.


Bron: Vitesse / Foto's SV - Vitesse Deel online:  
https://cleanmat.eu/nl https://cleanmat.eu/nl