Archief
Oud-spelers steunen Vitesse 10/06/2020

Niet alleen Davy Pröpper (Brighton) en Marco van Ginkel (Chelsea) hebben Vitesse gesteund door het kopen van seizoenkaarten.

Ook Bryan Linssen, Marc van Hintum, Igor Glusevic en Paulo Rink betaalden jaarkaarten en doneren deze aan stichting Vitesse Betrokken, die deze gaat verdelen onder gezinnen, supporters en instanties die om uiteenlopende redenen niet in staat zijn zelf een seizoenkaart te kopen. Daarnaast worden de seizoenskaarten beschikbaar gesteld aan zorgmedewerkers..

Samen met Oud-spelers zoals onder andere Marco van Ginkel, Davy Pröpper, Martin Ødegaard, Christian Atsu en Nemanja Matic nemen zij ruim honderd seizoenkaarten van Vitesse af.

Daarmee steunen de voormalige Vitesse-spelers hun oude club. Door de coronacrisis heeft ook de Arnhemse Eredivisionist het lastig om voldoende inkosten te genereren.

Zo is het nog onduidelijk door Corona-regelgeving van de regering of er volgend seizoen wedstrijden met publiek in GelreDome gespeeld kunnen worden.

Inmiddels staat de teller op 2.500 verkochte abonnementen, aldus Vitesse. Afgelopen seizoen waren er 10.000 supporters seizoenkaarthouder. De campagne bij Vitesse is nog geen week geleden gestart.


Bron: Supportersvereniging Vitesse / Foto's SV Deel online:  
https://cleanmat.eu/nl https://cleanmat.eu/nl