Archief
Motten ze dan! Verleng nu jouw seizoenkaart 28/05/2020

Al veel vaker in onze lange historie hebben wij het zwaar gehad. Maar niemand kan ons breken.

Wij zijn met velen, maar vooral krachtig in de kern. Wij zijn geen individuen, maar wij zijn Samen Geel-Swert. Onze kracht is zichtbaar en voelbaar in Arnhem en omgeving. Wij komen altijd terug, sterker dan ooit. Samen winnen wij ook van dit virus. Met humor en cynisme. Met het mes tussen onze tanden. Nooit alleen. Een Ernemse jongen is niet bang. Voor onze club en onze stad. Armen wijd, borst vooruit en kop omhoog. #MottenZeDan

Uiteraard is het een vreemde tijd voor een seizoenkaartcampagne. Daar zijn we ons van bewust. Maar we moeten hier samen doorheen. Ondanks de moeilijke periode die we allemaal meemaken. De afgelopen weken hebben wij vanuit meerdere kanten begrepen dat supporters en business club-leden de club willen blijven steunen. Een enorm mooi gebaar. Juist daarom starten wij in deze moeilijke tijd de seizoenkaartcampagne.

Met de introductie van deze campagne houden we er rekening mee dat er komend seizoen wedstrijden zonder publiek gespeeld kunnen gaan worden. Daarom bieden wij drie verschillende varianten aan.

Wij hopen dat jij ook, juist nu, achter onze club blijft staan. Armen wijd, borst vooruit en kop omhoog. #MottenZeDan

Seizoenkaart verlengen? Of een nieuwe bestellen? Ga dan nu naar: www.geelswert.nl
 


Bron: Vitesse / Foto's Vitesse Deel online:  
https://cleanmat.eu/nl https://cleanmat.eu/nl