19 januari 2019 In de media

Linssen kopt weer raak: ‘Ik kan niks met de voeten’

Vitesse-aanvaller Bryan Linssen kopte vrijdagavond tegen Excelsior de 2-0 binnen. Het was alweer zijn vierde eredivisie-doelpunt op rij met het hoofd.
En op het trainingskamp scoorde ik ook al met het hoofd, tegen Livingston. Het maakt mij niet uit hoe ik scoor, maar het is wel lekker. Het blijkt wel weer dat ik niet veel met mijn voeten kan hè?'

Linssen was met zijn goal en een assist bij de 1-0 een belangrijke pion in de eerste helft. Toen de Limburger geblesseerd uit viel, ging het na de rust ook een stuk minder. Maar de Vitesse-supporters hoeven niet te wanhopen dat Linssen lang uit de roulatie zal zijn.

'Ik heb een hamstringblessure en heb deze week een paar trainingen gemist. Maar ik wilde er vandaag per se bij zijn. De kans dat de blessure terug zou komen was er en helaas is dat gebeurd. Maar het komt wel weer goed hoor, ik heb niks gescheurd. Ik zorg dat ik dinsdag weer fit ben tegen AZ (in de beker, red.).'