Archief
Letsch: 'Dat we zo samenwerken maakt me trots' 30/09/2020

Vitesse-trainer Thomas Letsch was een paar dagen niet van de partij bij Vitesse omdat hij het coronavirus onder de leden had.

Inmiddels is hij terug bij de Arnhemmers, en in gesprek met het Eindhovens Dagblad blikt hij terug op zijn aanraking met Covid-19.

De trainer begint zijn verhaal: "Dit virus voelt heel vreemd. Ik kan alleen voor mezelf spreken. Het ging op en af. De ene dag voelde ik me redelijk. Dan was ik aan de beterende hand. Een dag later volgde koorts en was ik niet lekker. Dan ging het weer goed en een dag later moest ik weer hoesten. De laatste dagen verliepen goed. Ik was blij met de negatieve test. Ik ben gezond. En ik hoop dat ook te blijven."

Letsch had last van milde klachten en werd opeens 'thuiswerker': "Dat thuis zitten is zwaar. Ik kon mijn werk niet doen. Maar het virus grijpt diep in op het leven. Ik ben blij dat ik terug ben. Ik kan je verzekeren dat het virus oplopen geen pretje is. Ik raad het niemand aan."

De trainersluit af: "Voor de club was dit niet eenvoudig. De gehele staf viel weg door het virus. Hoe wij hebben gewerkt, zonder de vaste staf, verdient alle complimenten. Edward Sturing (hoofd opleidingen, red.) pakte dat geweldig op. Nicky Hofs en Tim Cornelisse (trainer jeugdteam Onder 21 jaar, red.) ook. Dat we zo samenwerken maakt me trots."


Bron: Soccernews / Foto's SV Deel online:  
https://cleanmat.eu/nl https://cleanmat.eu/nl