Archief
KNVB verplaatst PSV vs Vitesse naar later tijdstip en kondigt verdere wijzigingen aan 30/08/2019

De KNVB heeft alvast de eerste (minuscule) wijzigingen doorgevoerd in het Eredivisie-programma naar aanleiding van de Europese successen van deze week. Een van de veranderingen is het verplaatsen van PSV vs Vitesse van 18.30 naar 20.45 uur.

Door Ajax' deelname aan de groepsfase van de Champions League is het thuisduel van de Amsterdammers met SC Heerenveen van 14 september vervroegd: van 20.45 uur naar 18.30 uur. PSV - Vitesse van diezelfde avond gaat juist van 18.30 uur naar 20.45 uur. Ajax vangt de Champions League-campagne op 17 september aan met een thuisduel met Lille.

'Deze wedstrijdwijzigingen worden nu bekendgemaakt vanwege de korte tijdsduur tot speelronde 6. De overige wedstrijdwijzigingen in de Eredivisie die de Europese successen van Ajax, AZ, Feyenoord en PSV met zich meebrengen, worden komende week doorgevoerd', meldt de KNVB.

De wijzigingen zijn een uitvloeisel van de afspraken die gemaakt zijn tussen de Eredivisie-clubs, Eredivisie CV en KNVB. Eredivisie-duels kunnen verplaatst worden als clubs aan de Champions League of Europa League aangeven zich hierdoor beter te kunnen voorbereiden.


Bron: VI - Bew. SV / Foto's SV Deel online:  
https://cleanmat.eu/nl https://cleanmat.eu/nl