18 juli 2020 In de media

Darfalou opteert voor eerste spitsenpositie van Vitesse

Oussama Darfalou lijkt voorlopig de eerste spits bij Vitesse. De Algerijnse aanvaller heeft rugnummer 9 toebedeeld gekregen, dat vorig seizoen nog werd gedragen door Tim Matavz.
Matavz vertrok na het afgelopen seizoen uit Arnhem.Darfalou is nog geen onverdeeld succes gebleken bij Vitesse. In zijn eerste seizoen scoorde de aanvaller zeven keer.

In de winterstop vertrok hij op huurbasis naar VVV-Venlo, waar hij driemaal scoorde in acht duels.

Tijdens het eerste oefenduel van Vitesse tegen Jong FC Utrecht (3-3) liet de aanvaller zich in de helft die hij speelde nadrukkelijk zien. Hij scoorde twee maal voor Vitesse in 45 minuten.

De Algerijnse spits opende de score met een kopbal en tekende met het hoofd ook voor de 2-0. Dafalou had een hattrick kunnen voltooien, maar hij schoot een strafschop op de paal.