23 augustus 2020 In de media

Broja laat kwaliteiten zien

Vitesse-aanwinst Armando Broja heeft zijn kwaliteiten in één speelhelft doen gelden in het oefenduel tegen Go Ahead Eagles.
In een met 4-0 gewonnen beloten wedstrijd op Papendal tekende Broja zondag voor de 3-0 en 4-0.

Henrico Hernandez en Daan Huisman 2-0 hadden de Arnhemmers al op een 2-0 voorsprong gezet.

Broja liet zien een balvast aanspeelpunt in de Vitesse-aanvalslinie te kunnen zijn. Hij is snelle, technisch sterke spits. En bovendien met zijn 1.91 meter lengte, een kopsterk wapen.

De van Chelsea gehuurde speler onderschepte de bal in de 73 minuut van de oefenwedstrijd en scoorde vervolgens met een prachtige, gevoelvolle stiftbal de 3-0 voor Vitesse.

Na 87 minuten was het opnieuw Broja die het net wist te vinden. Op een pass van Tronstad scoorde hij opnieuw op fraaie wijze en bracht de eindstand op 4-0.