Archief
Bero niet op eerste training Vitesse 21/06/2019

Matus Bero ontbreekt op de eerste training van Vitesse. De Slowaak geniet nog van vakantie na interlandverplichtingen. Thulani Serero is er zondag op Papendal ook niet bij. Hij neemt met Zuid-Afrika deel aan de Afrika Cup of Nations.

Op de eerste training maakt nieuweling Armando Obispo, gehuurd van PSV, zondag wel meteen zijn opwachting. Julian Lelieveld (Go Ahead Eagles), Khalid Karami (NAC), Thomas Bruns (FC Groningen) en Sven van Doorm (Telstar) keren terug van verhuurperiodes. Daarnaast sluit een aantal spelers uit de opleiding aan in de voorbereidingsperiode. Dat zijn Özgür Aktas, Roy Kuijpers, Yassin Oukili, Lars ten Teije en Patrick Vroegh. Ook doelman Jeroen Houwen sluit weer aan.

Gong

Hilary Gong is wel aanwezig op de eerste training. Maar de Nigeriaan werkt na een knieoperatie nog individueel aan zijn herstel.

Bij Vitesse zijn in de zomer Martin Ødegaard (gehuurd van Real Madrid), Eduardo, Jake Clarke-Salter en Charly Musonda (allen gehuurd van Chelsea), Maikel van der Werff en Alexander Büttner (beiden lopen uit contract) vertrokken.


Bron: Gelderlander / Foto's SV Deel online:  
https://cleanmat.eu/nl https://cleanmat.eu/nl