9 februari 2019 In de media

Schamele 1-1 Jong Vitesse tegen Kozakken Boys

Jong Vitesse kwam zaterdagmiddag thuis tegen Kozakken Boys niet verder dan 1-1. Daardoor blijven de twee ploegen op een gelijk aantal punten in de middenmoot van de tweede divisie.
Hicham Acheffay zette de thuisploeg voor rust op een 1-0 voorsprong met een benutte strafschop. Die kreeg Jong Vitesse omdat Quentin Jakoba Lars ten Teije omver duwde. De voorsprong bleef lang bestaan (niet op het kapotte scorebord overigens), maar invaller Don Bolsius zorgde tien minuten voor tijd voor de gelijkmaker: 1-1.

Eerder miste Richy Musba de kans om de wedstrijd in Arnhems voordeel te beslissen.  Robert Mutzers van de bezoekers uit Werkendam raakte in de slotfase de paal.

Kozakken Boys, met trainer Michel Langerak, speelde eerder dit seizoen in het KNVB-bekertoernooi ook al tegen de hoofdmacht van Vitesse en boog toen pas in blessuretijd voor een treffer van Martin Odegaard (1-2.)