16 oktober 2016 In de media

Guram Kashia vindt gelijkspel pijnlijk

Vitesse speelde zaterdagavond met 2-2 gelijk in Alkmaar.
Aanvoerder Guram Kashia dacht dat na 70 minuten dat de punten al in de zak waren, maar toch ging het nog mis.

'Je we speelden gedisciplineerd, maar we krijgen wel twee tegengoals en dat is teleurstellend. Na 70 minuten sta je met 2-0 voor, twee goals moeten genoeg zijn bij AZ. Toch gaat het in de laatste 15 minuten fout, dus daarom ben ik teleurgesteld. Je geeft gewoon twee punten weg, dat is pijnlijk.'

Kashia had nog wel mooie woorden over voor zijn teamgenoot Lewis Baker. De Engelsman scoorde vandaag alweer een vrije trap en zorgde zo dat Vitesse op voorsprong kwam in Alkmaar. 'We weten hoe belangrijk hij is. Hij kan het verschil maken met zijn vrije trappen. Niet alleen door te scoren, maar hij legt ze ook goed klaar,' aldus de aanvoerder.

Kashia is dan ook tevreden met zo'n speler in zijn team. 'Ik ben blij dat we hem hebben, hij is een speler die het verschil maakt. Maar we zoeken niet naar de vrije trap, want soms heb je maar één kans in zo'n wedstrijd. Hij scoort 70% van de vrije trappen, maar daar spelen we niet om hoor. Dat willen we niet.'