18 maart 2017 In de media

Jong Vitesse uit naar GVVV

Jong Vitesse speelt zaterdag 18 maart tegen GVVV uit Veenendaal. De Arnhemse beloften trappen om 14.30 uur af op sportpark Panhuis.
Jong Vitesse boekte een belangrijke overwinning op TEC afgelopen woensdag. De Arnhemmers waren met 3-1 te sterk voor de ploeg uit Tiel. Imad Najah zorgde voor de openingstreffer voor Jong Vitesse. Tot aan rust hield het elftal van trainer John Lammers de voorsprong vast. Kort na rust was het Julian Lelieveld die de spanning terug in de wedstrijd bracht met een eigen doelpunt. Gelukkig duurde het niet lang tot de tweede Arnhemse treffer. Mo Osman schoot de 2-1 binnen met een fantastisch afstandsschot. In de slotfase van de wedstrijd was het aanvoerder Thomas Oude Kotte die de voorsprong uitbreidde naar 3-1.

De laatste keer dat Jong Vitesse tegenover GVVV stond werd het 4-1 voor de Arnhemse beloften. Abiola Dauda (2x), Kai Koreniuk en Antil Mercan waren toen trefzeker voor Jong Vitesse.

Door de overwinning op TEC is Jong Vitesse één plek gestegen op de ranglijst. De Arnhemmers staan nu op de veertiende plaats met 29 punten. GVVV staat vierde met 41 punten.