26 oktober 2016 In de media

Yuning Zhang laat zich zien bij Vitesse

Vitesse heeft het bekeravontuur woensdag verlengd met een zege in de tweede ronde op RKC Waalwijk (4-1). Yuning Zhang speelde een hoofdrol bij de club uit Arnhem. De Chinees kreeg een kans omdat Ricky van Wolfswinkel rust kreeg. Hij opende de score en forceerde een strafschop, die Lewis Baker benutte.
Yuning Zhang opende in de negentiende minuut de score (1-0). Hij beloonde zijn ploeg voor een veldoverwicht. Toch kwam RKC Waalwijk na rust terug in de wedstrijd toen Pieter Langedijk gelijkmaakte. Zes minuten later verdiende de Chinese maker van de openingstreffer een strafschop. Zo kreeg Baker de gelegenheid zijn fraaie traptechniek nog maar eens te demonstreren.

Marvelous Nakamba haalde het laatste beetje spanning uit de wedstrijd. De middenvelder profiteerde van een foutje van Steef Nieuwendaal. In blessuretijd bepaalde Nathan met een mooi schot de eindstand.