Vitesse in de media
Woensdag 14.00 uur G-trofee toernooi op Papendal 03/09/2013

G-voetballers spelen woensdag 4 september met diverse teams mee aan het veertiende Vitesse-toernooi om de Menzis Vitesse G-trofee, georganiseerd door Vitesse Betrokken en Menzis.

Achttiende editie van de Menzis Vitesse G-trofee
Zestien teams uit woon- en zorgcentra in de regio Arnhem en spelers van Vitesse strijden morgen (woensdag 4 september) om de winst tijdens de Menzis Vitesse G-trofee.

Daarnaast wordt er gestreden om de Fair Play Cup voor het meest sportieve team. De Olympische gedachte 'meedoen is belangrijker dan winnen' staat bij de Vitesse G-trofee dan ook centraal.

Deze achttiende editie van Menzis Vitesse G-trofee vindt voor het eerst plaats op de velden van het nieuwe trainingsaccomodatie op Papendal. Als maatschappelijk partner van Vitesse verbindt Menzis zich al enige jaren aan het jaarlijkse G-voetbaltoernooi.

Voetbal en vermaak
Net als voorgaande jaren staat de dag in het teken van voetbal en vermaak. De voltallige A-selectie (behalve de spelers die interlandverplichtingen hebben) en technische staf van Vitesse zijn aanwezig. Ook de nieuwe trainer Peter Bosz is bij de G-trofee. In ieder team zit een selectiespeler van Vitesse.

Maatschappelijke Selectie
Menzis en Vitesse introduceren dit seizoen de maatschappelijke selectie. Deze selectie bestaat uit de spelers Theo Janssen, Kelvin Leerdam, Piet Velthuizen, Frank van der Struijk, Jan-Arie van der Heijden, hoofdtrainer Peter Bosz en kinderen die deelnemen aan de projecten die Menzis en Vitesse samen initiëren en ondersteunen.

Zo krijgt onze veelzijdige samenwerking met Vitesse een duidelijk gezicht en wordt topsport letterlijk aan de breedtesport gekoppeld. Het doel is om de jeugd te stimuleren om mee te doen ongeacht eventuele lichamelijke of mentale beperkingen.[Maatschappelijke Selectie Vitesse en Menzis: Piet Velthuizen en Dirk Arends]Piet Velthuizen en Dirk Arends vertegenwoordigen in de selectie de Menzis Vitesse G-trofee. Samen zijn zij het gezicht van dit sportieve evenement.

Programma
U bent van harte welkom om te komen kijken, tussen 14.00 uur en 17.15 uur op de trainingsaccomodatie Papendal (Papendallaan 40 te Arnhem).

14.00 uur: feestelijke aftrap
14.15 uur: start voetbaltoernooi
16.45 uur: start finale, aansluitend de prijsuitreiking

Houdt u er als toeschouwer rekening mee dat de dag in het teken staat van de deelnemers aan het toernooi. De spelers en begeleiders van Vitesse zijn er op deze dag speciaal voor hen. Het is daarom niet de bedoeling dat spelers handtekeningen uitdelen of op de foto gaan met fans want dat leidt teveel de aandacht af van waar het om draait: de deelnemers een onvergetelijke dag met hun voetbalhelden bezorgen.
 
 
Sfeerbeelden van het G-trofee toernooi in 2012

Bron: SV / Menzis / Foto's SV Deel online:  
www.gelderlander.nl www.gelderlander.nl