23 augustus 2015 In de media

Woedende Bosz geeft inconsequente Gözübüyük geen hand na wedstrijd

Peter Bosz heeft zondagavond besloten om scheidsrechter Serdar Gözübüyük geen hand te geven na afloop van het competitieduel tussen Feyenoord en Vitesse. De duidelijk woedende oefenmeester was het totaal niet eens met een aantal beslissingen van de arbiter.
In de eerste helft maakte Rick Karsdorp in het zestienmetergebied een duidelijke overtreding op Isaiah Brown, maar Gözübüyük besloot de bal niet op de stip te leggen. Dat deed de Turkse arbiter in de tweede helft wel aan de andere kant na een overtreding van Guram Kashia op Terence Kongolo, waarna Feyenoord via Dirk Kuyt op een 1-0 voorsprong kwam.

De Rotterdammers, die de wedstrijd uiteindelijk via een goal van Bilal Basacikoglu met 2-0 wisten te winnen, kregen in de vorige wedstrijden tegen FC Utrecht en SC Cambuur overigens ook al twee dubieuze strafschoppen. Kuyt ging toen eveneens achter de bal staan en hij schoot beide keren raak.