28 juni 2015 In de media

Wie is wie tijdens de voorbereiding

De selectie van Vitesse is, in afwachting van de internationals en spelers van Chelsea die aansluiten, aangevuld met spelers van de beloften en A-junioren. Zondag waren er tijdens de eerste training van Vitesse veel vragen langs de lijn wie de nieuwe gezichten op het veld waren.
Misschien zijn niet alle Vitesse-spelers, die de komende week deel uit  maken van de selectie, bekend voor alle supporters. Wij brengen ze kort in beeld.

Van de huidige selectie die gestart is aan de voorbereiding zullen Lewis Baker, Abiola Dauda, Kevin Diks, Uros Djurdjevic, Guram Kashia, Arnold Kruiswijk, Kelvin Leerdam, Maikel van der Werff, Piet Velthuizen bekend zijn. Zij maken al langer deel uit van de selectie of zijn de laatste tijd herhaald in het nieuws geweest. Mocht je toch een foto willen bekijken of meer willen weten, maak dan gebruik van de zoekbalk rechtsboven op onze homesite.

Elmo Lieftink, Mo Osman, Wouter Dronkers, Ewout Gouw, Mats Grotenbreg, Jeroen Houwen, Louis Ben Jagt, Joris Klein-Holte, Arsjak Koryan, Anil Mercan, Jovi Munter, Thomas Oude Kotte en Lars ten Teije zijn beloften- of A-spelers en voor de meeste supporters misschien relatief nieuw. Zeker als je niet regelmatig de beloftenwedstrijden of A-wedstrijden van Vitesse op Papendal bezoekt.

Een foto galerij om je even op weg te helpen voor de trainingen van de komende dagen. De technische staf zal voor de oefenwedstrijd, zaterdag aanstaande, Vitesse – KV Oostende bepalen wie van de talenten de rest van de voorbereiding bij de selectie blijven en wie weer aansluiten bij de beloften of de A-junioren van Vitesse. Zoals wellicht bekend zijn Elmo Lieftink en Mo Osman dit seizoen al verzekerd van een plek in de eerste selectie van Vitesse.

Wij wensen alle Vitesse-supporters een fijne voorbereiding en goede opmaat naar een mooi nieuw seizoen!
 

   
 Elmo Lieftink (middenvelder) en Mo Osman (middenvelder) en Wouter Dronkers (doelman)

   
 Ewout Gouw (middenvelder) Mats Grotenbreg (aanvaller) en Jeroen Houwen (doelman)

   
Louis Ben Jagt (aanvaller) en Joris Klein Holte (middenvelder) en Arshak Koryan (aanvaller)

   
Anil Mercan (aanvaller), Jovi Munter (aanvaller) en Thomas Oude Kotte (verdediger)


Lars ten Teije (aanvaller)
 

Voor meer inhoudelijke informatie over een speler verwijzen wij naar de (zoekfunctie van de) jeugdsite van de Supportersvereniging Vitesse: http://www.vitessejeugd.nl

De Supportersvereniging Vitesse-website www.vitesse.org beperkt zich tot nieuws van de A-selectie en de beloften van Vitesse. De jeugdsite www.vitessejeugd.nl van de Supportersvereniging Vitesse documenteert de jeugdelftallen onder-19 tot en met onder-10 van Vitesse.

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: