30 mei 2015 In de media

Vrije verkoop Vitesse vs sc Heerenveen

Zondag nog één keer knallen. Samen met jou! Juich Vitesse naar Europees voetbal. Come on Vites.

Kom naar GelreDome en maak het mee!

Zondag 31 mei staat in GelreDome de allesbeslissende finale wedstrijd op het programma. Na de 2-2 in Heerenveen volgt zondag om 16.45 uur de return.

Vrije verkoop
Voor deze finaleronde van de play-offs zijn seizoenkaarten niet geldig. Er geldt een vrije verkoop. Dit betekent dat iedereen kaarten kan kopen. Kaarten zijn verkrijgbaar tegen een gereduceerd tarief van 10 euro (Theo Bos en Noord) en 15 euro (Oost en West). Jeugdkaarten vanaf 6 euro. Kaarten zijn zondag vanaf 14.45 uur nog verkrijgbaar bij de kassa's stadion GelreDome.

Wedstrijddag
De stadionkassa’s zijn op de wedstrijddag vanaf 14.45 uur geopend. Ook dan geldt een vrije verkoop. Ga je kaarten kaarten op de wedstrijddag kopen, kom dan op tijd naar GelreDome. Wil jij kaarten voor de Theo Bos-tribune? Zondag staat er een speciale kassa tussen de Theo Bos- en West tribune. Hier worden alleen kaarten verkocht voor de Theo Bos-tribune.

Parkeren en vervoer

Seizoenparkeerkaarten zijn zondag wel gewoon geldig. Op vertoon van je seizoenkaart kun je gratis gebruik maken van het busvervoer van Connexxion. Neem zondag dus naast je toegangsbewijs ook je seizoenkaart mee als je gratis met het busvervoer mee wil.
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: