25 februari 2015 In de media

Vrije verkoop Vitesse vs PEC Zwolle

Zaterdag 28 februari speelt Vitesse tegen PEC Zwolle. Om 18.30 uur wordt er afgetrapt in GelreDome. Vitesse gaat voor de zesde overwinning op rij.
Bij winst gaat de ploeg van Bosz over PEC Zwolle heen en wordt de maand februari feestelijk afgesloten. Ben jij er zaterdag bij? Kaarten zijn voor iedereen verkrijgbaar.

6 uit 6
Winst tegen Zwolle betekent de zesde overwinning op rij. De vijf voorgaande overwinningen werden allemaal in februari geboekt. In de vijf gespeelde duels kreeg Vitesse maar één doelpunt tegen. Eloy Room kreeg 479 minuten geen doelpunt tegen. Vitesse zelf scoorde negen keer. PEC Zwolle verloor de laatste drie duels van sc Heerenveen, Go Ahead Eagles en ADO Den Haag.
 

Traore
De man in vorm bij Vitesse is Bertrand Traore. De spits maakte dit seizoen zes goals in de Eredivsie. In de laatste vier duels was de aanvaller uit Burkina Faso in elke wedstrijd betrokken bij een doelpunt. Tegen SC Cambuur en FC Twente gaf hij een assist op respectievelijk Vako en Labyad. Tegen NAC Breda en Willem II wist Traore zelf het net te vinden. Staat hij zaterdag weer in de punt van de aanval? Bepaal nu zelf jouw favoriete opstelling.
 

PEC Zwolle
In de Eredivisie stonden Vitesse en PEC Zwolle zes keer eerder tegenover elkaar in  Arnhem. Vitesse won vijf keer en één keer eindigde het treffen in een gelijkspel. Dat was op 20 april 1980. Het bleef toen bij 0-0. Vorig seizoen wist Vitesse overtuigend te winnen. In het traditionele Airborne-duel was de ploeg van Bosz met 3-0 te sterk voor Zwolle. In dat duel scoorde Lucas Piazon zijn eerste treffers in het shirt van Vitesse.
 

Kaartverkoop
Dankzij de Vitesse Clubactie bekijken spelers van meer dan 50 clubs het duel in GelreDome. Wil jij er ook bij zijn? Kaarten koop je tot en met zaterdag in MijnVitesse, bij Ticketbox en via Vitesse.nl/online. Op de wedstrijddag zijn de kassa’s van GelreDome vanaf 16.30 uur geopend. Iedereen kan voor dit duel kaarten kopen. Er geldt een vrije verkoop.
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: