21 juni 2017 In de media

Vitesse zet in op Castaignos als opvolger Van Wolfswinkel

Vitesse hoopt op zeer korte termijn de opvolger van Ricky van Wolfswinkel te kunnen presenteren. De Arnhemmers zijn in gesprek met Luc Castaignos.
De 24-jarige aanvaller staat onder contract bij Sporting Lissabon maar komt daar zelden aan spelen toe. Afgelopen seizoen kwam de voormalig spits van Feyenoord niet verder dan zes competitieduels. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de Schiedammer op zoek is naar een nieuwe uitdaging.

Vitesse zou een logische tussenstap kunnen zijn. De Arnhemmers namen eerder deze zomer afscheid van aanvalsleider Ricky van Wolfswinkel en kunnen met het oog op de Europa League wel een ervaren aanvalsleider gebruiken. Op dit moment is Yuning Zhang de belangrijkste spits in de selectie van trainer Henk Fraser. Eerder deed Vitesse een bod op Heracles Almelo-spits Samuel Armenteros, maar dat werd door de club uit Almelo afgewezen.

Castaignos brak in 2009 door bij Feyenoord, om in 2011 naar Inter te verkassen. Na een periode bij FC Twente trok hij in 2015 naar Eintracht Frankfurt. Vorig jaar zomer tekende de voormalig jeugdinternational een contract tot 2019 in Portugal.
 


NB: Wij plaatsen dit artikel van een derde bronpartij
onder de nadrukkelijke vermelding ‘gerucht’. 
Een transfer is pas waar en definitief als het door
Vitesse op de eigen site vitesse.nl wordt bevestigd.
VI / Foto’s SV

Hoofdsponsor: