27 februari 2015 In de media

Vitesse vs PEC Zwolle in het teken van collecte Theo Bos

Voorafgaand aan de wedstrijd Vitesse vs PEC Zwolle vindt de collecte voor het borstbeeld van Theo Bos plaats. Een groot aantal supporters staat vanaf anderhalf uur voor wedstrijd als collectant rondom GelreDome voor jullie bijdrage aan dit prachtige initiatief.
Zowel supporters als Vitesse hopen dat iedereen die Vitesse een warm hart toedraagt, dit idee in groten getale steunt in de vorm van een financiële bijdrage. Hoe meer van onze Vitesse-supporters mogelijk maken, hoe mooier het is.

Als je niet in staat bent om de wedstrijd tegen PEC Zwolle bij te wonen, maar je dit prachtige idee toch wilt ondersteunen, dan kan dit. Via het rekeningnummer IBAN NL 88 ABN A063 0586 373 t.n.v. Supportersvereniging Vitesse o.v.v. Borstbeeld Theo Bos kan iedereen ook zijn of haar bijdrage leveren.

Het initiatief is ontstaan vanuit een groep Vitesse-supporters, onder wie Marco Moll. Zij hadden de vurige wens om een borstbeeld aan Marieke Bos, de vrouw van Theo Bos, te schenken. Zij heeft op haar beurt aangegeven het borstbeeld graag aan Vitesse te overhandigen, waardoor het een prachtige plaats op de trainingsaccommodatie krijgt.

Op zaterdag 14 maart, een dag na de wedstrijd Vitesse vs AZ, wordt het borstbeeld onthuld op Papendal. Uiteraard zijn alle supporters uitgenodigd. Aansluitend speelt Vitesse Legends tegen een speciaal samengesteld team, ‘team Theo Bos’. Zodoende wordt het een mooie dag die volledig in het teken staat van ‘Mister Vitesse’.

Stichting Jaimy, waar Theo Bos ambassadeur van was en een ander club icoon, Theo Janssen, ambassadeur van is, stelt de collectebussen en hesjes kosteloos beschikbaar. Daarnaast is Stichting Jaimy maatschappelijk partner van Vitesse Betrokken. Wij danken Hein van Boxel, voorzitter van de stichting, voor zijn inzet en ondersteuning.

 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: