2 juli 2015 In de media

Vitesse vs KV Oostende zaterdag naar 10.00 uur

Zaterdag 4 juli speelt Vitesse haar eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding. Het duel tegen KV Oostende wordt in verband met de hitte verplaats naar de ochtend.
De nieuwe aanvangstijd is 10.00 uur. De wedstrijd wordt gespeeld bij convenantclub ESA Arnhem.

Het sportpark is zaterdag vanaf 8.30 uur geopend. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa’s. Prijs voor volwassenen € 8,- en voor kinderen € 5,-.

Vitesse is ook bij ESA Arnhem aanwezig met het mini ’25 jaar Europees voetbal’ museum. In de 25-jarige historie speelde Vitesse één keer tegen een Belgische tegenstander. In het seizoen 1992|1993 kwamen de Arnhemmers uit tegen KV Mechelen. Beide duels werden met 1-0 gewonnen door Vitesse. In Arnhem scoorde John van den Brom en over de grens was Phillip Cocu trefzeker. Het duel tegen KV Oostende staat in de voorbereiding richting het Europese tweeluik in de derde voorronde van de Europa League in het teken van KV Mechelen.

Ook maak je zaterdag weer kans op een voetbalreis naar Real Madrid, Inter Milaan of Liverpool. Met een kaartje die is voorzien van een unieke code maak je kans op de voetbalreis, die mede mogelijk is gemaakt door www.Sportstadion.nl.
 

 
Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: