28 november 2014 In de media

Vitesse vs Go Ahead Eagles: dit historische duel wil je niet missen!

Zaterdag 29 november speelt Vitesse in GelreDome tegen Go Ahead Eagles. Niet zomaar een duel. Het duel in speelronde 14 van het seizoen 2014|2015 is de 1000e eredivisiewedstrijd van Vitesse.
Deze wedstrijd staat dan ook helemaal in het teken van dit historische hoogtepunt.

Hier ben jij toch ook bij?

Mijlpaal
De eerste eredivisiewedstrijd speelde Vitesse in het seizoen 1971|1972. Het bleef toen bij één seizoen. In speelronde drie scoorde Ben Gerritsen het eerste doelpunt voor Vitesse op het hoogste niveau. Toevalligerwijs in het uitduel vs Go Ahead Eagles. Na een afwezigheid van enkele jaren keerde Vitesse in 1977, voor drie seizoenen, terug op het hoogste niveau. Daarna was het in het seizoen 1989|1990 dat op Nieuw-Monnikenhuize weer eredivisievoetbal werd gespeeld. Al meer dan 25 jaar speelt Vitesse nu achtereenvolgens op het hoogste niveau. Zaterdag bereikt Vitesse de 1000e wedstrijd.

1000x Eredivisie
In aanloop naar de 1000e eredivisiewedstrijd konden supporters op facebook hun mooiste eredivisiemoment delen. Ook werden deze week foto’s uit de rijke historie van Vitesse in de Eredivisie gedeeld. Dit is natuurlijk niet alles. Ook zaterdag staat in het teken van dit bijzondere moment. Het product van de wedstrijd is dan ook een ‘1000% geel-zwart’ sjaal. En natuurlijk is ook de speciale jubileumpin verkrijgbaar. VitesseVandaag staat ook helemaal in teken van 1000x Eredivisie. Met historische feitjes, een speciale poster en foto’s uit 1000 duels Eredivisie een bewaarexemplaar.

Vitesse vs Go Ahead Eagles
Dit seizoen staat speelronde 14 op het programma. Laten we dat ook niet vergeten. We stomen af op de winterstop. Kaarten voor Vitesse vs Go Ahead Eagles zijn zaterdag nog de hele dag verkrijgbaar in MijnVitesse (Centrum-Arnhem) en bij Ticketbox. Natuurlijk kun je ook gemakkelijk en snel online bestellen via Vitesse.nl/online. Op de wedstrijddag zijn de stadionkassa’s bij GelreDome vanaf 17.45 uur geopend.
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: