3 augustus 2015 In de media

Vitesse viert half jaar Vitesse-tankstation

Iets meer dan een half jaar geleden werd het unieke Vitesse-tankstation geopend.
Om het succes te vieren worden er op woensdag 5 augustus vanaf 13.00 uur diverse activiteiten gehouden.
 

Algemeen directeur Joost de Wit, jeugdtrainer Nicky Hofs en jeugdspeler Leeroy Schorea openden het geel-zwarte tankstation naast station Arnhem Velperpoort door als eerste te tanken. Na iedere overwinning van het eerste elftal kan er op de woensdag na de speelronde getankt worden met een aanzienlijke korting. Dankzij een sterke tweede seizoenshelft heeft de speciale korting vaak gegolden. Van iedere getankte liter gaat één eurocent naar de Vitesse Voetbal Academie.
 

Woensdag 5 augustus 13.00 – 17.00 uur | tanken met korting
De gehele middag kan worden getankt met drie eurocent korting. Ook kunnen supporters kaarten winnen voor de Europa League-wedstrijd vs Southampton. Daarnaast worden de eerste honderd bezoekers verrast met een cadeautje. Natuurlijk is mascotte Vito aanwezig, is er muziek en staat het ‘25 jaar Europees voetbal’-museum bij het tankstation.

Tankpas
Na iedere gewonnen competitiewedstrijd van het eerste elftal, kunnen mensen op vertoon van de Vitessetankt Tankpas op de woensdag na de overwinning tanken met drie eurocent korting. Vraag je tankpas aan bij het tankstation of via: www.vitessetankt.nl .
 

Het Vitesse-tankstation is te vinden aan de Ir J. P. Van Muijlwijkstraat 175 in Arnhem (vlakbij station Arnhem Velperpoort).

25 jaar Europees voetbal
De voorbereiding op het seizoen 2015|2016 staat in het teken van ’25 jaar Europees voetbal’. Tijdens de activiteiten bij het Vitesse Tankstation staat het thema Europa en in het bijzonder de duels vs FC Petrolul Ploiesti centraal. In Roemenië werd het 1-1 en op de valreep werd in GelreDome met 1-2 verloren. Petrolul Ploiesti was, tot vorige week donderdag, de laatste tegenstander van Vitesse in Europa.
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: