Vitesse in de media
Vitesse-spelers op internationale velden 09/09/2013

Het afgelopen weekend werden verschillende WK-kwalificatieduels gespeeld. Ook diverse Vitesse-spelers vertegenwoordigden hun land. Hieronder een overzicht van de gespeelde wedstrijden.

Ecuador
Renato Ibarra speelde vrijdag 6 september een WK-kwalificatie duel tegen Colombia. Ibarra kwam in de uitwedstrijd in de 77ste minuut het veld in. Ecuador verloor het duel met 1-0. Dinsdag 10 september speelt Ecuador een WK-kwalificatieduel tegen Bolivia.

Georgië
Georgië speelde vrijdag 6 september in eigen land tegen het sterrenteam van Frankrijk. Met Guram Kashia in de basis wist Georgië Frankrijk op 0-0 te houden. Voor Georgië staat er aankomende dinsdag weer een thuiswedstrijd voor WK-kwalificatie op het programma. Dan is Finland de tegenstander.

Ook Georgië O21 speelde een goede wedstrijd. Met Giorgi Chanturia in de basis en Valeri Qazaishvili als invaller wist Georgië met 0-3 te winnen van Luxemburg O21. Chanturia maakte de derde treffer. Maandagavond 9 september speelt Georgië O21 een interland in en tegen Slowakije O21.

Ghana
Christian Atsu speelde met Ghana in eigen land een WK-kwalificatie duel tegen Zambia. Atsu viel in de 55ste minuut in en boekte met Ghana een 2-1 overwinning. Dinsdag 10 september staat voor Ghana nog een wedstrijd op het programma. Dan spelen de Ghanezen in en tegen Japan.

Estland O21
Met Marko Meerits in het doel speelde Estland O21 vrijdag gelijk tegen Bulgarije O21. In Bulgarije werd het 1-1 tussen de beide landen.

Resterend programma
Maandag 9 september | Slowakije O21 vs Georgië O21
Dinsdag 10 september | Bolivia vs Ecuador
Dinsdag 10 september | Georgië vs Finland
Dinsdag 10 september | Japan vs Ghana
 

Bron: Vitesse.nl / Foto's SV Deel online:  
www.gelderlander.nl www.gelderlander.nl