Vitesse in de media
Vitesse op bezoek bij kinderafdeling Rijnstate 16/02/2017

Enkele tientallen kinderen kregen woensdag 15 februari even weer een lach op het gezicht met de komst van Vitesse naar de kinderafdeling van ziekenhuis Rijnstate.

Het is een traditie die al meer dan tien jaar in stand wordt gehouden. Het bezoek van Vitesse aan Rijnstate. Het jaarlijkse bezoek bracht ditmaal hoofdtrainer Henk Fraser, assistent-trainer Edward Sturing en de spelers Kelvin Leerdam, Wouter Dronkers, Julian Lelieveld, Kelvin Leerdam, Navarone Foor, Adnane Tighadouini en Alexander Büttner naar het Arnhemse ziekenhuis.

Na een hartelijk ontvangst stelden de trainers en spelers zich allereerst netjes voor. Wouter Dronkers, doelman van Jong Vitesse, vertelde de aanwezige kinderen dat hij een medische studie volgt naast het voetballen en ook Julian Lelieveld verraste de kinderen met zijn studie naast het vele trainen bij de club. Daarna werd het aloude 'ballen-vragen spel' gespeeld. Op de bal zaten vragen geplakt en de spelers en trainers kregen allemaal diverse keren de bal om een vraag voor te lezen en te beantwoorden.

Na de vragen werden nog enkele andere spelletjes gedaan om vervolgens handtekeningen uit te delen en op de foto te gaan. Het was deze middag prima weer en zo gingen Edward Sturing en Adnane Tighadouini nog even buiten voetballen met enkele kinderen. De anderen gingen met kadootjes een aantal kamers langs om kinderen te verrassen. Hoofdtrainer Henk Fraser mocht namens Vitesse de mascotte van het Kindercentrum in ontvangst nemen. Ko, de giraffe, moet volgens het ziekenhuis de club succes brengen in het vervolg van het bekertoernooi én de competitie. 
 

Bron: Vitesse / Foto's Vitesse Deel online:  
www.gelderlander.nl www.gelderlander.nl