23 augustus 2016 In de media

Vitesse legends winnen van SV Otterlo

Op het schitterende nieuwe complex van SV Otterlo werd afgelopen zaterdag de openingswedstrijd gespeeld. Vitesse Legends had de eer om als eerste club het kunstgrasveld in gebruik te nemen tegen een meer dan voltallige eerste selectie van de vierdeklasser uit Otterlo.
In de openingsfase van de wedstrijd gingen de Legends voortvarend van start. Hofs had binnen 5 minuten al twee rechtstreekse onderonsjes met de keeper van SV Otterlo. Ook Jochemsen en Straal gingen meteen vol op het goal van de tegenstander af. SV Otterlo herpakte zich snel en kwam met twee serieuze doelpogingen terug. Bos liet zien dat hij de kunst van het keepen nog steeds beheerst en Knol ruimde, als vanouds, een gevaarlijke bal op.

Net voor de rust bezweek SV Otterlo onder de aanhoudende druk van Vitesse Legends. Van der Schaaf scoorde de 0-1, Ax ging als een speer bij de 0-2 en Hofs trof nu wel het doel. Binnen een paar minuten prijkte een mooie 0-3 op het scoreboard.

Na de rust betrad SV Otterlo met een compleet ander elftal het veld. De nog frisse jongens testen Wagenaar uitgebreid. Hij liet zich niet gek maken, maar moest in de 10e minuut toch de 1-3 incasseren. Het publiek dat op de wedstrijd afgekomen was liet luid van zich horen. De hoofdmacht van Otterlo scoorde tegen de ex-profs! Vitesse Legends liet het publiek niet lang van de tegengoal genieten. Het was weer Hofs die het doel van de tegenstander vond en de wedstrijd met 1-4 voor de bezoekers afsloot.