4 februari 2016 In de media

Vitesse Legends in actie tegen Victoria 1893

De Vitesse Legends nemen het zaterdag 6 februari op tegen het eerste elftal van Victoria 1893. Op Sportpark Loosdrecht start de wedstrijd om 19.00 uur.
Onder meer Theo Janssen, Nicky Hofs, Marc van Hintum en Ruud Knol maken hun opwachting in Loosdrecht.

Voorwedstrijd en het goede doel
Voorafgaand aan de wedstrijd speelt de O12 van de Vitesse Voetbal Academie tegen de D1 van Victoria. Naast de wedstrijden is er ook een loterij en een veiling, waarvan een gedeelte van de opbrengsten naar KIKA gaat.

Selectie Vitesse Legends
De selectie van de Vitesse Legends bestaat uit: Jan Geert Wagenaar, Peter Held, Bart Latuheru, Ruud Knol, Nicky Hofs, Theo Janssen, Frans Thijssen, Berry Tijhuis, Michael Jansen, Remco van der Schaaf, Evgeniy Levchenko, Roberto Straal, Marc van Hintum, Ron Stoffelen, Bert Hendriks.

Vitesse Legends boeken?
Wil jij ook de Vitesse Legends naar jouw club halen? Spelen tegen de Vitesse Legends rondom een activiteit van jouw club, bijvoorbeeld een wedstrijd van het eerste elftal of een opening van een nieuwe tribune, is mogelijk! De Vitesse Legends maken er samen met jullie een onvergetelijk evenement van. Je kunt hiervoor contact opnemen via legends@vitesse.nl
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: