18 mei 2015 In de media

Vitesse laat talentvolle Gosens gaan

Robin Gosens (20) mag uitkijken naar een nieuwe werkgever, volgens de VI. De linksbenige verdediger/middenvelder die dit seizoen een sterke indruk maakte op huurbasis bij FC Dordrecht, heeft volgens de clubleiding geen toekomst meer bij Vitesse
Dat is opmerkelijk, aangezien de Arnhemmers in maart nog lieten weten de optie in het contract van de Duitse linkspoot te hebben gelicht. Gosens staat daardoor nog tot de zomer van 2016 onder contract bij Vitesse.

Zaakwaarnemer Hakim Slimani bevestigt dat Gosens mag uitkijken naar een andere werkgever. 'We oriënteren ons op de markt en zoeken in samenspraak met Vitesse naar de juiste vervolgstap. Er is al serieuze belangstelling voor Robin.'

Gosens maakte in de zomer van 2012 de overstap van het Duitse VfL Rhede naar Vitesse. Dit jaar werd hij verhuurd aan FC Dordrecht. De Schapenkoppen kregen als voorwaarde mee dat Gosens zoveel mogelijk als linksback moest spelen. Zo zou hij worden klaargestoomd voor een terugkeer naar het trainingscentrum van Vitesse op Papendal.

Vitesse is wel op nog zoek naar een andere linksback die dan moet concurreren met Rochdi Achenteh. Eén van de kandidaten is Willem II’er Mitchell Dijks.
 

VI / Foto’s SV

Hoofdsponsor: