15 oktober 2014 In de media

Vitesse-internationals in actie

Diverse Vitesse-spelers vertegenwoordigden afgelopen dagen hun land. Hieronder een overzicht van de gespeelde wedstrijden.
Vrijdag 10 oktober kwam Uros Djurdjevic in de slotfase in actie tegen het Spaanse elftal O21. Beide ploegen wisten niet tot scoren te komen. De tweede wedstrijd in en tegen Spanje met 2-1 gewonnen door Servië O21.  

Renato Ibarra speelde met Ecuador een vriendschappelijk duel tegen Amerika. Beide ploegen kwamen niet verder dan één doelpunt: 1-1. Ibarra speelde alleen de eerste helft. 

Bertrand Traore verloor met Burkina Faso van Gabon: 0-2. Woensdag 15 oktober komt Gabon op bezoek bij Burkina Faso.

De Georgiër Valeri Qazaishvili verloor met zijn nationale team van Schotland. Het kwalificatieduel in Glasgow eindigde in 1-0. Vako speelde 80 minuten, waarna hij werd gewisseld voor oud-Vitessenaar Giorgi Chanturia. De wedstrijd tegen Gibraltar, een aantal dagen later, werd met 3-0 gewonnen door Georgië.

Op het EK-kwalificatietoernooi O19 heeft Kevin Diks zijn debuut gemaakt in het Nederlands elftal O19. De wedstrijd tegen Andorra werd gewonnen met 7-0. De tweede wedstrijd van het kwalificatietoernooi in Polen werd wederom gewonnen door het Nederlands elftal O19. Moldavië werd met 3-0 verslagen. Dinsdag 14 oktober werd de derde zege geboekt door het team onder leiding van Aron Winter. Nederland was met 1-2 te sterk voor Polen.

Na deze interlandperiode keren de spelers terug in Arnhem om zich met Vitesse voor te bereiden op het duel tegen Willem II (zaterdag 18 oktober, 18.30 uur). Donderdag 16 oktober wordt er om 10.15 uur getraind op Papendal.
 

Vitesse / Foto’s SV
9 september 2014 In de media

Vitesse-internationals in actie

De week vol interlands is bijna ten einde. Vijf Vitesse-spelers reisden afgelopen week af naar hun nationale elftal. Hierbij een overzicht van de gespeelde wedstrijden.
De wedstrijd Georgië vs Ierland stond onder leiding van de Nederlandse scheidsrechter Kevin Blom. Vitesse-aanvoerder Guram Kashia stond negentig minuten op het veld. Valeri Qazaishvili speelde niet tijdens deze kwalificatiewedstrijd voor het EK 2016 in Frankrijk. Een late treffer van het Ierse elftal zorgde ervoor dat Georgië verloor met 1-2. 

Bertrand Traore won met Burkina Faso de kwalificatiewedstrijd voor de Afrika Cup tegen Lesotho met 2-0. Op woensdag 10 september staat er voor Traore een wedstrijd tegen Angola op het programma. Renato Ibarra kwam met Ecuador in actie tegen Bolivia. Dit vriendschappelijk duel werd met 4-0 gewonnen door Ecuador. Ibarra stond met een assist aan de basis van de openingstreffer. Dinsdagavond speelt Ecuador een oefenwedstrijd tegen Brazilië.

De Serviër Uros Djurdjevic verloor met Servië U21 van Italië U21. Het duel eindigde in 3-2. Na een uur spelen werd Djurdjevic gewisseld. Het duel stond onder leiding van de Nederlandse arbiter Serdar Gözübüyük. Dinsdagavond treedt het team van Djurdjevic aan in een kwalificatiewedstrijd tegen Noord-Ierland U21. 

Na deze interlandperiode bereiden alle spelers zich voor op het volgende thuisduel. De wedstrijd tegen Excelsior wordt gespeeld op zondag 14 september (aanvang 14.30 uur). Kaarten zijn verkrijgbaar via Vitesse.nl/online, in MijnVitesse en bij Ticketbox.
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: