1 april 2015 In de media

Vitesse heeft goede hoop

Vitesse heeft nog alles om voor te spelen tijdens de laatste weken in de Eredivisie. De Arnhemmers hebben hun vizier gericht op Feyenoord, dat met de derde plaats momenteel rechtstreekse plaatsing voor Europees voetbal in handen heeft.
Vitesse wil Feyenoord, dat zeven punten meer heeft, van het podium stoten. "Het is mogelijk om hen in te halen", zegt aanvoerder Guram Kashia tegen Voetbal International. "We moeten de erop houden. Ons doel was bij de eerste vijf eindigen, dat doen we op dit moment goed. We willen ons niet vastpinnen op een bepaalde positie. Wel vind ik dat je altijd voor een prijs moet gaan."

Vitesse speelt zelf nog tegen Feyenoord en treft daarnaast onder meer FC Groningen, Excelsior, FC Dordrecht en ADO Den Haag. "Gezien onze kwaliteiten moeten we die wedstrijden normaliter winnen. Maar vergeet niet: we hebben een jong team. Het gevaar is dat er wat gemakzuicht in sluipt. Als je van de negen wedstrijden er acht wint, dan wordt het steeds moeilijker om de volgende te winnen. Waarom? De focus. Je hebt er zeven gewonnen, dan win je de achtste ook wel… Aan mij als aanvoerder de taak om de boel scherp te houden. Deze mooie reeks moeten we belonen", aldus Kashia.
 

Soccernews.nl / Foto’s SV

Hoofdsponsor: