Vitesse in de media
Vitesse goals kidspersconferentie 12/10/2017

Vitesse Betrokken organiseerde dinsdag 10 oktober de Vitesse GOALS persconferentie. Hier konden de kinderen van de Sint Margarethaschool alles te weten komen over de twee aanwezige Vitessenaren. Arnold Kruiswijk en Maikel van der Werff werden flink aan de tand gevoeld door de ruim 50 aanwezige kinderen.

De persconferentie stond in het teken van Vitesse GOALS. Het doel van het Vitesse GOALS programma is om kinderen bewuster te maken van een gezonde leefstijl en ook om daadwerkelijk in beweging te komen.

Kruiswijk en van der Werff kregen veel vragen over wat ze op een dag doen en eten om gezond te blijven. Er was ook genoeg tijd voor de kinderen om alle vragen te stellen die ze voorbereid hadden. Zo kwamen de kinderen erachter dat Van der Werff op zijn vijfde is gaan voetballen en dus al 23 jaar voetbalt. Ook weten de kinderen nu dat Arnold Kruiswijk in zijn jeugd erg naar Jaam Stam opkeek.

Toen de persconferentie afgelopen was kregen de kinderen een handtekening en mochten ze met hun helden op de foto. Het was voor kinderen en de spelers een leuke middag. Iedereen keerde met een lach op het gezicht huiswaarts.

Bron: Vitesse / Foto's Vitesse Deel online:  
www.gelderlander.nl www.gelderlander.nl