1 maart 2019 In de media

Vitesse en Droomparken volgend seizoen verder in andere rol

Hoofdsponsor Droomparken en Vitesse blijven volgend seizoen met elkaar samenwerken, maar in een andere rol dan die van hoofdsponsor. Droomparken en Vitesse bezegelden vorige zomer op Droompark de Zanding in Otterlo het hoofdsponsorschap. De twee partijen trokken intensief met elkaar op, met verschillende activaties voor diverse doelgroepen tot gevolg.
Olivier Smit, commercieel directeur van Vitesse: “We zijn blij dat we aan de doelstellingen van Droomparken, namelijk het verhogen van de naamsbekendheid, omzet en conversie, hebben kunnen bijdragen. Met Droomparken hebben we een intensieve band opgebouwd. Er zijn verschillende activaties ontwikkeld, waaronder de Gong-run en de Droomparken Winterstop Weken, die konden rekenen op sympathie onder de supporters. Ook zijn er andere unieke acties op touw gezet speciaal voor onze eigen supporters. We vinden het prettig dat Droomparken ook volgend seizoen, zij het in een andere rol, aan de club verbonden blijft. Op dit moment zijn we bezig om te kijken hoe die vernieuwde samenwerking er precies uit gaat zien.”

Tegelijkertijd betekent het ook dat Vitesse op zoek gaat naar een nieuwe hoofdsponsor. Smit: “We gaan zorgvuldig op zoek naar partijen die interessant kunnen zijn voor Vitesse, en andersom. Ook met Droomparken hebben wij immers laten zien een succesvolle sponsorcase neer te kunnen leggen.”

Andries Bruil namens de directie van Droomparken: “We hebben het hoofdsponsorschap met Vitesse ervaren als heel aangenaam en een bijzonder prettige periode. De contacten met Vitesse zijn heel nauw en de samenwerking tussen de twee organisaties is altijd uitstekend. Het zijn van hoofdsponsor van Vitesse heeft ons veel gebracht. Deze opgedane ervaringen en uiterst succesvolle aftrap in sportsponsoring heeft ons ook doen besluiten om verder te kijken naar andere grote sponsormogelijkheden. We willen echter graag aan Vitesse verbonden blijven, want we zien nog veel mogelijkheden om verder te blijven werken aan de doelstellingen.” Droomparken heeft vrijdagochtend bekend gemaakt vanaf volgend seizoen hoofdsponsor te worden van Feyenoord.

Hoofdsponsor: