3 augustus 2015 In de media

Vitesse bezoekt nieuwbouw Supportershome Monnikenhuize

Het nieuwe Supportershome Monnikenhuize krijgt inmiddels behoorlijk gestalte.
Direct na de laatste competitiewedstrijd werd afscheid genomen van het oude Home. De bouwwerkzaamheden werden vlot opgepakt, zodat over enkele weken het supportershome in gebruik genomen kan worden.
 
Algemeen directeur van Vitesse, Joost de Wit, en Vitesse Media bezochten onlangs het nieuwe Home. Samen met voorzitter a.i. Paul Koster en projectleider Eddie Kraaij van Supportersvereniging Vitesse werd geproost op het behalen van het hoogste punt tijdens de bouw, enkele weken geleden.
 


SV-projectleider Eddie Kraaij, SV-voorzitter a.i. Paul Koster en Vitesse-directeur Joost de Wit

 
Direct na de laatste competitiewedstrijd van seizoen 2014|2015 werd afscheid genomen van het supportershome. Even later kon worden gestart met de grondwerkzaamheden, uitgevoerd door Van Dalen en Kuiper Arnhem.  De vorderingen volgde met rasse schreden.

Amper twee maanden later werd het hoogste punt bereikt, zijn de clubkleuren al ruimschoots zichtbaar en kunnen de binnenwerkzaamheden snel opgestart worden. De verwachting is dat het nieuwe Home, een langgekoesterde wens dat dankzij investeringen van grootaandeelhouders Alexander Chigirinskiy vorm kon krijgen, eind augustus/begin september in gebruik genomen kan worden.
 

 


 

Supportersvereniging Vitesse / Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: